تغذیهورزش

31 اردیبهشت 1404

مدیریت امور تغذیه دانشجویی

تأمین غذای سالم، باکیفیت و متنوع با استانداردهای بین‌المللی

واحد خدمات تغذیه

اداره تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اجرای استانداردهای HACCP و Gmp در آشپزخانه سلف سرویس مرکزی خود و نیز با تلاش های همه جانبه ناظرین این اداره ، گام مهمی در جهت ارتقا فرهنگ تغذیه سالم و بهداشتی و جلوگیری یا کاهش مخاطرات غذایی برداشته است . رویکرد اداره تغذیه ، ارائه خدمات به دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شیراز ، با استفاده از علم روز دنیا جهت صنعتی سازی هرچه بیشتر امکانات فرآوری ، تهیه و توزیع غذا و اصلاح روش های پخت سنتی می باشد. در بخش تدوین برنامه هفتگی همواره سعی اداره تغذیه بر این بوده است که با همکاری نماینده دانشجویان از شورای صنفی و با توجه به الگوهای به روز تغذیه سالم و در نظر گرفتن تامین کالری ، ماکرو و میکرونوترینت های مورد نیاز دانشجویان به طور عام ، برنامه ای متنوع تهیه و ارائه گردد.

۱۵۰۰۰+
وعده غذایی روزانه
۴
سالن غذاخوری اصلی
۹۵%
رضایتمندی

وظایف اداره تغذیه

غذای سالم

تهیه و توزیع غذاهای سالم بر اساس نیازهای تغذیه ای دانشجویان با رعایت کامل موازین بهداشتی

منو غذایی

طراحی منو غذایی بر اساس لیست اقلام غذایی آسیب رسان به سلامت ، بر اساس استاندارد های ملی اعلام شده از سوی وزارت بهداشت

نظارت

نظارت بر شرکت پیمانکار تهیه، طبخ و توزیع غذای دانشجویان

غذای اضطراری

ارائه خدمات غذای اضطراری به دانشجویان

تسویه

تسویه حساب دانشجویی

کنترل کیفیت مواد غذایی

  • آزمایش میکروبی روزانه مواد اولیه
  • سیستم ردیابی مواد
  • گواهی HALAL برای کلیه مواد پروتئینی

برنامه‌ریزی منوی هوشمند

  • طراحی منوی فصلی توسط متخصصین تغذیه
  • سیستم پیشنهاد غذای دانشجویی
  • محاسبه خودکار ارزش غذایی هر وعده

نظارت بهداشتی

  • گواهی HACCP برای کلیه خطوط تولید
  • نظارت تصویری بر فرایندهای آشپزی
  • ضدعفونی سه مرحله‌ای ظروف

امکانات ویژه تغذیه

بوفه میوه و سالاد روزانه
مشاوره تغذیه رایگان
سفارش آنلاین غذا
مواد اولیه ارگانیک