تأمین غذای سالم، باکیفیت و متنوع با استانداردهای بینالمللی
اداره تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اجرای استانداردهای HACCP و Gmp در آشپزخانه سلف سرویس مرکزی خود و نیز با تلاش های همه جانبه ناظرین این اداره ، گام مهمی در جهت ارتقا فرهنگ تغذیه سالم و بهداشتی و جلوگیری یا کاهش مخاطرات غذایی برداشته است . رویکرد اداره تغذیه ، ارائه خدمات به دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شیراز ، با استفاده از علم روز دنیا جهت صنعتی سازی هرچه بیشتر امکانات فرآوری ، تهیه و توزیع غذا و اصلاح روش های پخت سنتی می باشد. در بخش تدوین برنامه هفتگی همواره سعی اداره تغذیه بر این بوده است که با همکاری نماینده دانشجویان از شورای صنفی و با توجه به الگوهای به روز تغذیه سالم و در نظر گرفتن تامین کالری ، ماکرو و میکرونوترینت های مورد نیاز دانشجویان به طور عام ، برنامه ای متنوع تهیه و ارائه گردد.
تهیه و توزیع غذاهای سالم بر اساس نیازهای تغذیه ای دانشجویان با رعایت کامل موازین بهداشتی
طراحی منو غذایی بر اساس لیست اقلام غذایی آسیب رسان به سلامت ، بر اساس استاندارد های ملی اعلام شده از سوی وزارت بهداشت
نظارت بر شرکت پیمانکار تهیه، طبخ و توزیع غذای دانشجویان
ارائه خدمات غذای اضطراری به دانشجویان
تسویه حساب دانشجویی